Stjernetegnsplakater - Personlige plakater med horoskop

Se vores udvalg af smukke stjernetegnsplakater. Vi har lavet flere designs til hvert stjernetegn, så du kan vælge det design du bedst kan lide og som passer bedst til din indretning. Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du ønsker andre farver i et design, så ser vi hvad vi kan gøre.

Personlige stjernetegnsplakater til alle

Et stjernetegn er noget helt personligt og alligevel noget vi har tilfælles med mange andre. Mange tillægger stjernetegn en helt særlig betydning og det at være født i netop et bestemt stjernetegn kan give dig en række særlige karaktertræk, som du kan have tilfælles med andre i samme stjernetegn. Hvis man tror på og kan lide at udforske stjernetegn og horoskoper, så kan man i nogle perioder også bedre sammen med nogle personer end andre.

Astrologi er et spændende felt og mange elsker at udforske det. Vi har valgt at gøre det mere visuelt og lave en række plakat designs til hvert af de i alt 12 stjernetegn der findes. Faktisk har vi ikke bare ét design, men mange designs og farver til hvert stjernetegn.

Hvad er de 12 stjernetegn?

Herunder kan du se hvad de 12 stjernetegn er og hvilke datoer man skal være født for at være hvilket stjernetegn.

 1. Vædderen (21. marts til 19. april)
 2. Tyren (20. april til 21. maj)
 3. Tvillingerne (22. maj til 21. juni)
 4. Krebsen (22. juni til 22. juli)
 5. Løven (23. juli til 22. august)
 6. Jomfruen (23. august til 22. september)
 7. Vægten (23. september til 22. oktober)
 8. Skorpionen (23. oktober til 22. november)
 9. Skytten (23. november til 21. december)
 10. Stenbukken (22. december til 20. januar)
 11. Vandmanden (21. januar til 18. februar)
 12. Fiskene (19. februar til 20. marts)

Vi har lavet plakater til alle stjernetegn, som du kan finde i den pågældende kategori for dit stjernetegn el. den du leder efters stjernetegn.

Astrologi-plakater med stjerntegn

Stjernetegnsplakater er en type astrologi-plakat. Alle stjernetegn kommer af et reelt stjernetegn man kan finde på stjernehimlen, men alle stjernetegn har også fået deres eget symbol. Vi har plakater med begge dele. 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen