Stjernehimmel plakat

Med en stjernehimmelplakat får du et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv.

Vi kortligger stjernehimlen for dig, ud fra præcis det tid og sted du indtaster. Du kan gøre din plakat endnu mere personlig ved at tilføje f.eks. navne eller citater

Hvad end din stjernehimmel symboliserer kærlighed, en fødsel, et venskab eller noget helt fjerde, er det en perfekt måde at skabe en fin og personlig indretning i dit hjem.

Det står skrevet i stjernerne!

Få dit helt eget og personlige print af hvordan stjernehimlen så ud på et helt specielt tidspunkt. Med vores stjernehimmel plakater kan du forevige en særlig begivenhed, som har en stor betydning i dit liv.

Det kan være en bryllupsdag, en fødsel, en markering for det første kys eller blot et helt specielt tidspunkt, hvor dit liv ændrede sig for altid – så er denne plakat en rigtig sød måde at forevige begivenheden. En perfekt gaveide, som helt sikkert vil gå rent ind.

Hvad er en stjernehimmel plakat?

Når du bestiller en stjernehimmelplakat fra os, får du et helt nøjagtig print af hvordan stjernehimlen så ud på den dato, det klokkeslæt og det sted, hvor du netop befandt dig.

En stjernehimmelplakat er en fin måde at forevige et helt særligt minde eller en begivenhed, som har haft en særlig betydning dit liv. Vælg et sted og et tidspunktt, og vi kortligger hvordan stjernerne stod på himlen på netop dette tidspunkt. Med en stjernehimmelplakat, kan du skabe du en personlig indretning, hvor du vil blive mindet om den særlige dag, hver gang du ser på plakaten.

En personlig gave

En personlig stjernehimmel plakat er en unik gaveide til at markere en helt særlig mærkedag i livet. Måske skal du fejre en bryllupsdag, en fødselsdag eller måske skal plakaten markere tid og sted for en fødsel og et helt nyt liv? Hvad end plakaten skal symbolisere, tilpasser vi den med din ønskede tekst, dato og sted, så du får en helt personlig plakat – og en helt personlig gave.

Sådan designer du din helt egen stjernehimmel plakat

Først vælger du hvilket design, du synes er flottest. Herefter indtaster du en overskrift. Det kan være et passende citat, der har betydning for dig eller for modtageren, eller det kan være et navn eller en overskrift på den begivenhed, som plakaten skal symbolisere. Det er helt op til dig.

Derudover, har du mulighed for at udfylde en under-overskrift, som vil stå med en mindre skrifttype under overskriften. Denne er dog helt valgfri.

Til slut indtaster du et sted (by og land) og den dato, som du vil have stjernerne skal markere, og eventuelt klokkeslet. Klokkeslet er dog valgfri, og du kan nøjes med at skrive en dato. I så fald, vil vi bruge klokken 12.00 som standard. 

Nu er plakaten klar til bestilling, og vi kan gå i gang med at designe den

Sådan fremstiller vi din plakat

Indrømmet, vi er ikke astronomer her på familieplakater.dk, men vi benytter os af data fra et online planetarium-program, som giver os placeringen på de forskellige stjerner. Denne software har mulighed for at gå tilbage i tiden, og vise stjernernes nøjagtige position ud fra et givent tid og sted. Faktisk kan man med programmet også gå frem i tiden, hvilket er super praktisk, hvis man f.eks. skal bruge plakaten til en planlagt begivenhed der ikke har fundet sted endnu. Dette kan lade sig gøre, fordi astronomer idag har så meget viden om stjernernes placering i forhold til jorden, at man kan udregne fremtidige positioner med matematiske formler.

Programmets nøjagtighed er bekræftet af professionelle astronomer, så man kan altså roligt stole på, at det giver et retvisende billede. For at lave plakaten, får vi programmet til at generere en svg-fil fra de indtastede oplysninger, som vi så putter ind i Photoshop, hvor vi har designet en skabelon i høj opløsning. Her udskifter vi tekst og billede, for at personliggøre plakaten.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen