Navneplakater - Plakater med navn

Her på siden finder du vores udvalg af navneplakater til børn. Vi har designet alle vores navneplakater helt selv, så når du køber en navneplakat hos os får du et unikt design der ikke fås andre steder.

Find en sød navneplakat til børneværelset

Når man får børn, faktisk allerede når man er gravid, så opstår lysten og behovet for et børneværelse. Dit barn har ikke nogen holdning til hvordan værelset ser ud de første år, og derfor ligger det dig frit for at indrette et børneværelse som du synes det skal se ud. Et rigtigt børneværelse skal dog være fyldt med farver, legetøj og søde dyr, hvorfor vi har lavet en lang række børneplakater til børneværelset.

På denne side finder du vores udvalg af navneplakater til børn, altså helt personlige plakater til dit barns værelse. Alle vores navneplakater kan personliggøres med navn og i nogle tilfælde også fødselsdato, tekst og egenskaber – i alle tilfælde kan du vælge din yndlingsfarve og det design du bedst kan lide.

Personlige navneplakater med betydning

En navneplakat har i sig selv større betyding fordi man er gået det ekstra skridt for at personliggøre den, men en navneplakt kan også have yderligere betydning ved at tilføje ekstra beskrivelser, datoer og andet sybolik for dit barn el. jeres familie.

Vi forsøger at have et stort udvalg af navneplakater med betydning, så du kan personliggøre dem så meget som muligt og vælge mellem så mange forskellige som muligt, for at finde den navneplakat med mest betydning for dig og dit barn.

Navneplakat til baby

Når dit barn stadig er baby er plakater næppe det der begejstrer mest, men det kan være godt at have en plakat hængende ved puslebordet el. ved kravlegården, hvor din baby har mulighed for at kigge på den.

En plakat til baby skal have mange farver, da det er mere stimulerende og understøtter den første udvikling dit barn skal tage.

Navneplakat med dyr

Vi elsker dyr og børn elsker dyr, derfor har vi valgt at lave mange af vores designs på navneplakater med dyr. Vi udvælger de dyre der er mest populære blandt børn her og nu, og tilføjer hele tiden nye designs så de følger den trend der er.

Nogle af de mest populære dyr på plakater i øjeblikket er elefanter, kaniner, giraffer, løver krokodiller, tigre og katte.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen