Personlige fødselsplakater - Baby plakater

Fødselsplakater er super populære og det er en genial måde at forevige fødslen af dit barn på og kunne mindes det hver dag. Find og lav din personlige fødselsplakat hos os, vælg blandt vores designs herunder.

Fødselsplakat med navn og personlig information

En fødselsplakat er en forevigelse af det lille mirakel man føler sker den dag man føder sit barn el. bliver forældre for første gang. Det et dejligt minde at have hængende derhjemme på væggen, så man altid lige kan blive mindet om hvilket gave det er at have fået et barn, og især dejligt på de dage hvor man måske ikke lige ser det som den gave det i virkeligheden er.

Fødselsplakater kan have mange afskygninger og måder at blive personlige på, vi har valgt at vores fødselsplakat skal have fokus på det simple og derfor er det en stregtegning af en baby der ligger ned. Du personliggør vores fødselsplakat med navn, fødselsdato, længde og vægt.

En plakat til baby og babyværelset

En fødselsplakat som vores er en perfekt plakat at bruge i indretningen på babyværelset, som babyen ikke selv har meget input til de første mange år. Derudover kan det også bruges ganske fint ved puslepladsen el. som et generelt minde i boligen og dermed finde sin plads i stuen el. gangen.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen