Handelsbetingelser

Betaling

Betaling kan ske med Visa, Visa/Dankort eller Mastercard gennem betalingsløsningerne Google Pay eller Stripe.

Leveringstid
Leveringstiden er typisk 2-4 hverdage, men ved personliggjorte plakater, kan der gå en ekstra arbejdsdag. Vi bestræber os på at afsende varen på bestillingsdagen eller næste morgen.

Fragtomkostninger
Vi tilbyder altid gratis fragt.

Fortrydelsesret
Som forbruger og har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber om 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb!

Meddelelsen skal gives ved kontakt@familieplakater.dk.

I din meddelelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødvendig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal betale udgifterne i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen er i original emballage.

Varetyper undtaget for fortrydelsesret

Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Det er vigtigt at du tager fysiske billeder af emballagen hvis varen skal returneres eller hvis skade er forringet ved modtagelse. Vi tager billeder af alle sendte vare, som sikrer vores kunder erstatningskrav, hvis skade finder sted under transporten fra os til kunden

Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen.

Varens stand
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Familieplakater 

v/ Marcus Kirkegaard Hansen

Kirkestræde 16, 3730 Nexø

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf. nr. og email adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi vil ikke sælge dine personlige oplysninger videre til en tredjepart.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

GDPR
Data som personoplysninger vil igivet videre til tredjepart. Ønsker du at vi sletter dine data fra shoppen, gør vi det naturligvis. kke Du skal blot sende os en mail på familieplakater@gmail.com, med emnet “GDPR”.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen