CSR og bæredygtighed

Selvom vi her hos Familieplakater ikke decideret er en shop der stræber efter at redde verden, så gør vi alt hvad vi kan for ikke at belaste den verden vi efterlader til de kommende generationer, altså går vi meget op i bæredygtighed. Det er noget vi har fokus på i vores produktion af plakater, i vores budskaber på hjemmesiden og vores andre kanaler og ikke mindst i vores økonomi.

Plakater af miljøvenligt papir

En af de vigtigste ting vi gør, det er at sælge og producere plakater på miljøvenlig papir der kommer fra bæredygtige kilder. Det betyder at alle plakater er produceret på FSC-certificeret papir gennem vores samarbejdspartner.

On demand produktion

Vi har valgt en samarbejdspartner til produktion af vores plakater der gør at det er muligt for os at bestille on demand. Det betyder at vi ikke producerer noget før vi modtager en bestilling på en eller flere plakater, og dermed har vi ikke unødig produktion og produkt spild.

Mærkningsordninger vi støtter

Vi støtter også op om gode tiltag, både økonomisk og ved at bruge vores platforme til at støtte og formidle gode budskaber.

Affaldssortering.org
EtikOnline.dk
ViHolderAfstand.dk
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen